Ponte A Prueva

De lunes a viernes, de 23 a 1
Ponte A Prueba, el único programa que no se atreven a hacer las otras emisoras



Divendres 9 de maig a les 18 h la Biblioteca acull la xerrada Ponte a prueba: l'èxit de la ràdio per a joves a càrrec d'Oriol SàbatDins el programa Tot l'Any Lectura,
Ponte a prueba està presentat i dirigit por Josep Lobató i l'equip de locutors està format per Josep Lobató, Oriol Sàbat, Patricia López i la sexòloga Daniela Blume.És un programa radiofònic dirigit a un públic objectiu d'entre 14 i 35 anys que s'emet a l'emissora musical Europa FM des de setembre de 2006, en horari de 23:00 a 01:00 hores i de dilluns a divendres i els diumenges s'emet una recopilació dels millors moments de la setmana. És un programa de participació de l'oient on s'hi dona cabuda a temes com el sexe, l'amistat, les relacions… des d'un punt de vista distés i divertit i a més, es combinen les intervencions en directe amb els èxits musicals del moment.

Oriol Sàbat "Uri" és llicenciat en Comunicació Audiovisual, locutor i presentador de ràdio i televisió. D'on sorgeix aquesta idea de ràdio pensada i dirigits als joves? Quin equip assessor hi ha al darrera d'aquest programa? Amb l'Uri podrem parlar del programa de ràdio però també de tots aquells temes que més interessen als nostre joves.







Powered By Blogger